Om meg & Kontaktinfo

 

Arbeids- og organisasjonspsykologi; om atferd og mentale prosesser på arbeidsplassen!

Velkommen til fagbloggen Syse Houge organisasjonspsykologi. Siden drives av Espen Syse Houge. Våren 2019 fullfører jeg min masterspesialisering i arbeids- og organisasjonspsykologi på UiO.

Jeg er på jobbjakt!

Har du spørsmål eller ønske om å komme i kontakt med meg, send gjerne en e-post til espen@sysehouge.com
Alternativt bruk kontaktskjemaet du finner nedenfor.

Jeg synes at atferd og psykologiske prosesser og utfall i arbeids- og organisasjonslivet er et kjempespennende felt! Temaer som fanger min interesse er ledelses- og organisasjonsutvikling, ledelsesatferd, utviklingen av gode team og ledergrupper, kommunikasjonsprosesser, psykodrama og transaksjonsanalyse anvendt i en arbeidssammenheng.

Espen Syse Houge. Foto: MA foto. Bildet kan ikke gjengis uten tillatelse.

Espen Syse Houge. Foto: MA foto. Bildet kan ikke gjengis uten tillatelse

Formålet med dette nettstedet er å skrive innlegg om forskjellige aspekter ved arbeids- og organisasjonspsykologien. Jeg får jevnlig tilbakemeldinger som går på at folk tenker primært på klinisk psykologi når jeg forteller hva jeg studerer. Det stereotypiske bildet tenderer å være av en forvirret, plaget eller trist person som ligger på en sofa, mens en annen sitter nikkende i stolen ved siden med en kopp te/kaffe, og noterer på en blokk. I noen få tilfeller kan nok det stemme, men som denne nettsiden vil vise deg, kan psykologien være mye mer enn som så.

Det er mitt ønske at alle i, utenfor og midt i mellom i arbeid kan bruke noe av det jeg formidler. Arbeidslivet kan være en utfordrende, krevende og slitsom arena, men med gode verktøy og virkemidler kan man raskt gjøre det til noe morsomt, meningsfullt og produktivt. Det er derfor jeg liker å si at jeg jobber med hvordan gjøre at arbeidslivet ikke blir noe kjipt.

Jeg håper at medstudenter og andre interesserte innenfor og utenfor fagfeltet vil finne innleggene lærerrike, spennende og morsomme. Kunnskap er tross alt til for å kunne utforskes, spres og anvendes.

 

 

Kontaktskjema