HVEM JEG ER OG KONTAKTINFO

Arbeids- og organisasjonspsykologi; om atferd og mentale prosesser på arbeidsplassen!

Mindset, transformasjonsledelse, mindfullness, agile og listen fortsetter i det uendelige. Jeg mener … Vi hører aldri disse ordene utenom undervisningsrom, foredrag eller presentasjoner. Hvordan kan man da forestille seg at man skal huske dette i en hektisk hverdag? Det ønsker jeg å gjøre noe med!

Velkommen til fagbloggen Syse Houge organisasjonspsykologi. Siden drives av Espen Syse Houge, utdannet master i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Oslo.

Jeg synes at atferd og psykologiske prosesser og utfall i arbeids- og organisasjonslivet er et kjempespennende felt! Temaer som fanger min interesse er ledelses- og organisasjonsutvikling, ledelsesatferd, utviklingen av effektive team og ledergrupper, kommunikasjonsprosesser, dulting og transaksjonsanalyse anvendt i en arbeidssammenheng.

Espen Syse Houge. Foto: MA foto. Bildet kan ikke gjengis uten tillatelse.

Espen Syse Houge. Foto: MA foto. Bildet kan ikke gjengis uten tillatelse

Formålet med dette nettstedet er å skrive tipsbaserte innlegg om forskjellige teamer innenfor arbeids- og organisasjonspsykologien, med sterk vekt på en praktisk tilnærming. Min intensjon er at alle i, utenfor og midt i mellom i arbeid kan bruke noe av det jeg formidler. Arbeidslivet kan være en utfordrende, krevende og slitsom arena, men med gode verktøy og virkemidler kan man raskt gjøre det til noe morsomt, meningsfullt og produktivt. Det er derfor jeg liker å si at jeg jobber med hvordan gjøre at arbeidslivet ikke blir noe kjipt.

 

 

Jeg håper at nysgjerrige lesere og andre interessenter vil finne innleggene lærerrike, spennende og morsomme. Kunnskap er tross alt til for å kunne utforskes, spres og anvendes.

Har du spørsmål eller ønske om å komme i kontakt med meg, send gjerne en e-post til espen@sysehouge.com
Alternativt bruk kontaktskjemaet du finner nedenfor.

Kontaktskjema